Fjols til fjells

For en helg!

Det er en påsketradisjon å dra på Geilo, noe jeg setter stor pris på. Det er godt å komme seg bort, selvom det bare er for en helg. Dette året klarte jeg å få med Emil på ski. Felix fikk bli hjemme sammen med Bella og de var så heldige å bli passet at store søstera mi. Det gjorde det lettere å dra fra de, selvom Felix var i hodet mitt hele helgen. Han begynner jo å bli ganske gammel og da blir man mer beskymret for å dra fra han.

Fredag kom vi seint frem. Skulle nesten tru folk kjørte litt fortere for å komme frem å la påskeferien starte, men den dagen var det motsatt. Helt fryktelig når det går tyve under fartsgrensen.. Selv om buffeen egentlig hadde stengt for lenge siden, hadde de holdt den åpen for oss. Det er service det! Så det ble både midddag og desert på oss. Baren stengte ti trur jeg det var, så det blei ikke veldig sein kveld. Noe som var greit med tanke på hvor lenge vi hadde kjørt.

Lørdag var det å ha på vekkerklokke så vi rakk frokosten. Jeg synes det egentlig er helt greit for da kommer man i gang med dagen fortere, enn om man ikke hadde noe å rekke. Etter frokost var det å skifte for så å kjøre til skiløypa. Kommer fortsatt ikke helt over at det blei ski tur. For det falt ikke helt i god jord hos alle, men fy flate å godt tempo og humør alle hadde. Selvom det var knall og fall på alle. Det er virkelig en tur jeg kommer til å huske lenge, og som jeg håper vi kan gjenta!

Etter skituren tok vi en matbit for så å dra i bassenget. Det gikk virkelig i ett. For etter bassenget fikk vi vel to timer før det var middag. Disse to timene brukte vi til å sitte ute å ta en øl.

Her er bilder av fire retter middagen. Glemte å ta bilde av hovedretten, men tru meg den var utrolig god. Husker jeg riktig så var det reinstyrkjøtt.

♥ ♥ ♥

1 kommentar

Siste innlegg